Abonnement

Gepassioneerde verhalen van professionals en ondernemers over wonen, werken en winkelen in de stad. Speciaal voor u geselecteerd.

 

VG Visie zal nog scherper zijn in haar opiniërende artikelen en visieverhalen van top-vakgenoten in de vastgoedbranche en de uitgifte van magazines verbinden aan drie topevents.

VG Visie = drie events & drie magazines in 2017

De omslag om events te verbinden met onze magazines is een essentiële stap om  nog kwalitatievere informatie aan u te leveren, als platform.

VG Visie heeft als USP actuele onderwerpen en visies van topondernemers, bestuurders en stakeholders over datgene wat allen met elkaar verbindt en waar alle visies samenkomen: de stad.

De focus op de stad maakt VG Visie relevant en urgent.

Onze slogan is niet voor niets: Mensen maken de stad 

De stad – is het ultieme podium voor ontmoeting en verbinding. Wonen, werken, winkelen, cultuur, horeca, sport: alles komt hier samen. Door hun specifieke DNA van gebouwen, openbare ruimte en voorzieningen onderscheiden steden zich van elkaar. De opgave van nú is werken aan de stad van morgen.

VG Visie biedt achtergronden, reportages, interviews, analyses, onderzoek, trends en debat. En zal dat blijven doen. De onderwerpen zullen een nog inhoudelijkere vorm krijgen, welke past bij de huidige tijd, die zich kenmerkt door overvolle agenda’s en een hoog ambitieniveau van professionals.

Mis de essentiële inspiratie van vakgenoten niet.

Word nu abonnee voor € 195,-  excl BTW en bezoek gratis een van de drie events naar keuze. Als welkomstcadeau ontvangt u een entreebewijs voor de Provada voor drie dagen op 30 en 31 mei & 1 juni  2017 t.w.v. € 95,-

Events 2017:

Datum: donderdag 18 mei van 14.00 uur - 18.00 uur. Locatie Amsterdam.

1.Het Retail Event of the year dat we samen met hoofdsponsor Cushman & Wakefield, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Vastned, NVM business & ULC groep voor de derde keer organiseren. Een vernieuwend concept met spraakmakende gasten uit de wereld van Retail en Retail Vastgoed met beeld en filmfragmenten.

Toegangsprijs: € 195,00 excl btw.

Event 2015: https://vimeo.com/154997409

2. Oktober: VG Visie Magazine IN Amsterdam: Een avondbijeenkomst in de ADAM toren, een van de meest spraakmakende nieuwe hotspots van Nederland. Een kijkje achter de schermen en het complete verhaal van deze icoon van de stad. Bijeenkomst, interviews en gesprekken met verschillende ondernemers en bestuurders.

Datum: donderdag 26 oktober. Tijd: 17.30 uur- 21.30 uur.

Toegangsprijs: € 195,00 excl btw

City Masterclass IN Amsterdam 2016
: https://vimeo.com/188532655


Donderdag 30 November: Het Wintergasten event. Elke Wintergast laat zich in 25 minuten uithoren door een van de interviewers. Concept zoals Wintergasten Amsterdam (11 december 2015) en Wintergasten Rotterdam ( 30 november 2016). Geïnspireerd op Zomergasten (Film en beeldfragmenten) en de snelheid van DWDD.

Datum: woensdag 30 november 2016. Locatie Rotterdam
Toegangsprijs 
€ 195,00 excl btw
Event Wintergasten Rotterdam 2016
: https://vimeo.com/194952751

 

Laat u inspireren door de visies en echte verhalen

van ondernemers en topmanagers.

 Het abonnement omvat:

3 edities van VG Visie (mei, & oktober & november)

Mei: VG Visie thema De toekomst van de binnenstad

Oktober:  VG Visie IN Amsterdam over de stad Amsterdam

November: VG Visie Wintergasten

*50% korting op de andere events, ook alle medewerkers. 

*Toegangskaart voor de Provada 2017 

VG Visie: Kennisplatform voor iedereen die belang heeft bij een aantrekkelijke stad.

Mensen maken de stad: VG Visie een must voor mensen die werken in de vastgoedmarkt 

 

Spelregels Abonnement

Een abonnementsperiode duurt minimaal 1 jaar. Abonnementen hebben een vastgestelde prijs. U ontvangt voor de start van iedere nieuwe abonnementsperiode een factuur.  

Een abonnement geldt tot wederopzegging. Dit kan telefonisch, per brief of per e-mail ( info@publicspacemedia.nl) .  Als u wilt opzeggen, houd svp dan rekening met de opzegtermijn.

Bij abonnementen is de opzegtermijn twee maanden voor het einde van de abonnementsperiode. 

Zodra uw opzegging is verwerkt krijgt u een bevestiging van uw opzegging. Als de opzegtermijn is verstreken wordt het abonnement automatisch verlengd.
Als u opzegt na het verstrijken van de opzegtermijn, wordt uw abonnement aan het einde van de volgende abonnementsperiode gestopt. Zodra uw opzegging is verwerkt krijgt u een bevestiging van uw opzegging. 

Bij een abonnement op VG Visie  staat van tevoren vast hoeveel nummers u per jaar ontvangt. U betaalt bij een abonnement het abonnementsbedrag ineens en vooruitlopend aan de nieuwe abonnementsperiode vooruit.

Prijs: € 195,00 excl. btw.